FöretagFlytt

Snabb Offert

0722706970

DITT ARBETE ÄR VIKTIGT –

LÅT OSS SKÖTA DIN KONTORSFLYTT

 

FöretagsFlytt


Interna och externa företagsflyttar är en del av vår vardagliga huvudsysselsättning.  Det som vi har lärt under tiden är att våra kunder önskar att flytten sker smidigt utan att er verksamhet störs. Vi kan garantera det genom noggrann planering utifrån era behov.


Ett avtal med vår flyttfirma garanterar trygghet, samarbete och god kommunikation. Det som är viktig för er – är viktig för oss. Det är därför vi tycker att vi ska göra allt vi kan för att spara er tid och utföra flytten effektivt och snabbt.


Hos oss kan ni boka tider som passar er bäst oavsett om ni befinner er i Malmö, Ystad, Helsingborg, Kristianstad.  Vi jobbar i hela Skåne. Utnyttja våra kunniga och erfarna medarbetare oavsett om det gäller att packa, bära, lyfta eller transportera.


Ni får samma kontaktperson hos oss hela tiden. Den kunskapen och erfarenheten vi har samlat gör att vi kan erbjuda kvalitativa och prisvärda tjänster exakt anpassade efter era behov och önskemål. Anlita en erfaren och proffsig flyttfirma till Skånes bästa pris.Vi erbjuder:

10 % rabatt på flyttstädning när du bokar din flytt hos oss

läs mer

Hur mycket kostar det?

  • Pris förslag per timme

Ni kan välja att betala per timme.

700 kr 

Minst 3 timmar.

Det tillkommer en avgift för möbler som är extra tunga eller högre/bredare än

2 meter.

  • Alla priser anges inklusive moms
  • Inga dolda avgifter

Det är billigt med oss!