Om oss

Snabb Offert

0722706970

Välkommen till Starflytt AB

Professionell

Flytt

Våra anställda har yrkesutbildning och är kunniga när det gäller färdplanering, förflyttning och lastens säkerhet. Vi vill förtjäna ditt förtroende och att du ska känna dig trygg..

Professionell

      Städ

Man mår bättre i en renare miljö. Medan du njuter av fritiden tar vi hand om resten. Ingen städmaterial behövs ! Vi kommer med allting som är nödvändig. Lämna din bostad i trygga händer.

Innovativ Flytt

Våra kunder kan betala enkelt genom att använda Swish eller betala med kort direkt efter utfört arbete.

Snabb Flytt

 Vi utbildar våra anställda att jobba i lag – därmed sparar vi tid och höjer kvalitén. Vi anväder rätt utrustning så att ingen skada hände. Jobbet är gjort snabbare och det är tryggt för våra medarbetare.

  • Begär en offert!
  • Acceptera offerten
  • Boka tid
  • Ta en kopp kaffe
  • Resten sköter vi!

Det som är tungt för er - blir lätt för oss!

Vi rör oss hela tiden runt Malmö, Lund, Helsingborg, Eslöv, Hässleholm, Kristianstad, Simrishamn, Ystad och Trelleborg, men vi kan också frakta era saker över hela Sverige eller Danmark.

Vår strategi är att underlätta kundernas uppdrag så mycket som möjligt. Vi lyckas om våra kunder återkommer till oss.MiljötänkandeSom flyttfirma önskar vi bidra till en hållbar utveckling. Först och främst vill vi minska farliga utsläpp av olika gaser och spara resurser. Det är därför våra förare genomgår en Ecodriving-utbildning som hjälper dem att utveckla ett miljövänligt och sparsamt sätt att köra bilarna. Målet med detta är att skydda miljön, förbättra ekonomin och öka trafiksäkerheten.


Star Trygghet


Vi tar ansvar för alla våra uppdrag och erbjuder trygghet för våra kunder. Våra utbildade medarbetare tar hand om er bohag på det bästa sättet.